Verhuur van Geluid- en Lichtapparatuur

Bij DRM Productions bieden we een breed scala aan hoogwaardige klank- en lichtapparatuur voor al uw evenementenbehoeften. Of het nu gaat om een klein privéfeest, een grootschalig concert, een dorpsfeest of een zakelijk evenement, wij hebben de juiste apparatuur om uw evenement tot een succes te maken.

Onze Verhuuropties

Bij DRM Productions bieden we een breed scala aan hoogwaardige klank- en lichtapparatuur voor al uw evenementenbehoeften. Of het nu gaat om een klein privéfeest, een grootschalig concert, een dorpsfeest of een zakelijk evenement, wij hebben de juiste apparatuur om uw evenement tot een succes te maken.

Onze ervaren technici staan klaar om u te helpen met de installatie en bediening van alle apparatuur. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

Prijslijst aanvragen?

Wilt u meer weten over de prijzen en beschikbaarheid van onze apparatuur? Neem met ons contact op voor de scherpste prijzen.

Verhuur geluid

Geluidsapparatuur

 • PA-systemen: Onze PA-systemen zijn ideaal voor het versterken van geluid op zowel kleine als grote evenementen. Ze zorgen voor een heldere en krachtige geluidsweergave.
 • Microfoons (draadloos en bedraad): We bieden een breed scala aan microfoons, zowel draadloos als bedraad, die geschikt zijn voor spraak, zang en instrumenten. Perfect voor elke presentatie of optreden.
 • Mengpanelen: Onze mengpanelen zijn geschikt voor zowel beginners als professionals. Ze bieden uitgebreide mogelijkheden om het geluid nauwkeurig af te stemmen op uw evenement.
 • Luidsprekers en subwoofers: Voor een diepe en rijke geluidsweergave zijn onze luidsprekers en subwoofers de ideale keuze. Ze zijn ontworpen om elk detail van uw muziek of spraak perfect weer te geven.
Verhuur lichtapparatuur

Lichtapparatuur

 • LED-verlichting: LED-verlichting is energiezuinig en biedt heldere, levendige kleuren. Ideaal voor het creëren van verschillende sferen tijdens uw evenement.
 • Moving heads: Deze veelzijdige verlichtingseffecten kunnen in verschillende richtingen bewegen, waardoor dynamische lichtshows mogelijk zijn. Perfect voor concerten en clubs.
 • Par spots: Par spots zorgen voor krachtige en geconcentreerde lichtstralen die ideaal zijn voor het belichten van specifieke delen van het podium of de zaal.
 • Effectverlichting: Effectverlichting zoals stroboscopen en blacklights voegen extra visuele dimensies toe aan uw evenement, waardoor een unieke en spannende sfeer ontstaat.
Verhuur speciale effecten

Speciale Effecten

 • Rookmachines: Voeg een mysterieus en dramatisch effect toe aan uw evenement met onze rookmachines. Ideaal voor concerten, theatershows en speciale gelegenheden.
 • Laserlichtshows: Laserlichtshows creëren spectaculaire visuele effecten die uw publiek zullen betoveren. Perfect voor grootschalige evenementen en feestjes.
 • Confettikanonnen: Maak uw evenement nog feestelijker met onze confettikanonnen. Ze zorgen voor een kleurrijk en gedenkwaardig hoogtepunt tijdens uw feest of optreden.

Wat kan DRM Productions voor uw Evenement betekenen?

Bij DRM Productions bieden we op maat gemaakte oplossingen voor al uw klank- en lichtbehoeften. Of u nu een klein privéfeest of een grootschalig festival organiseert, wij hebben de expertise en apparatuur om uw evenement tot een succes te maken. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Begin met een solide basis. Wij leveren hoogwaardige PA-systemen en microfoons die zorgen voor helder en krachtig geluid, essentieel voor elk succesvol evenement.

Elk evenement is uniek. Wij helpen u de juiste apparatuur te kiezen die perfect aansluit bij uw specifieke wensen en de aard van uw evenement.

Wij bieden een breed scala aan opties, van eenvoudige lichtinstallaties tot complexe, op maat gemaakte lichtshows. Onze oplossingen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw behoeften.

Wij begeleiden u stap voor stap door het installatieproces. Ons team van technici staat klaar om u te helpen bij het opzetten en afstellen van alle apparatuur.

Een goed gepland evenement is een succesvol evenement. Wij helpen u bij het plannen en coördineren van alle technische aspecten om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Hoogwaardige Apparatuur

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan professionele klank- en lichtapparatuur, geschikt voor elk type evenement. Van krachtige PA-systemen tot sfeervolle LED-verlichting, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Uitmuntende Service

Onze toegewijde technici staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw evenement. Van de eerste planning tot de uiteindelijke uitvoering, wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring.

Eindeloze Mogelijkheden

Bij DRM Productions geloven we in de kracht van technologie om uw evenement tot leven te brengen. Met onze uitgebreide collectie klank- en lichtapparatuur zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Ontdek hoe wij uw visie kunnen verwezenlijken met op maat gemaakte oplossingen voor elke gelegenheid.